Belgische in het buitenland pakt titel: "Onbeschrijflijk"

Belgische in het buitenland pakt titel: "Onbeschrijflijk"
Foto: © photonews

Liefst vijf Flames maken momenteel het mooie weer in het buitenland. Een daarvan is Lenie Onzia, die in extremis toch nog de titel wist te pakken met Twente. Het kan verkeren in een carrière.

Enkele maanden geleden stond ze nog op het veld bij Eva's Tienen in de Belgische competitie, op weg naar play-off 2. Maar ze maakte de overstap naar Twente, werd opnieuw Red Flame en is sinds vorige week ook ... kampioen.

"We zijn er altijd blijven in geloven en we kenden het belang van de wedstrijden tegen Ajax", aldus Lenie Onzia tegenover Voetbalkrant.com. "Het is allemaal heel snel gegaan, dat klopt."

Altijd in blijven geloven -

Lenie Onzia

"We stonden op een bepaald moment 8 punten in het krijt bij Ajax, maar zijn er altijd blijven in geloven. En dan was er die match vorige week maandag tegen de Amsterdammers, waarin we wisten dat het nu of nooit was. En het werd nu!"

Vier dagen later werd dan de titel gepakt in Zwolle: "Het is toch altijd opletten in zo'n soort wedstrijden. Je weet dat je de betere ploeg bent, maar je moet met de titeldruk toch nog kunnen winnen. Maar we hebben daar 0-3 gewonnen en dus konden we alsnog de titel vieren."

Jansen & Jansen

"Hoe dat voelt? Onbeschrijflijk. Natuurlijk is het altijd geweldig om een titel te pakken. Zeker als die voor sommigen toch nog wat onverwacht komt. Maar we hebben een goede ploeg en het ging echt bijzonder goed de voorbije weken. Het liep echt lekker."

Met dank ook aan Jansen & Jansen: "Het is inderdaad grappig dat Renate en Ellen de laatste weken zo goed presteerden en zo op die manier ons ook aan de titel hebben geholpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties