Aline Zeler dolgelukkig met Sparkle: "Dat had ik echt nooit verwacht"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 0 reacties
Aline Zeler dolgelukkig met Sparkle: "Dat had ik echt nooit verwacht"
Foto: © Leo Stolck

Aline Zeler werd op basis van de stemmen van de Belgische coaches én een vakjury verkozen tot beste speelster van het seizoen in België. Ze volgt zo als Sparkle ene Tessa Wullaert op.

"Eerlijk? Ik was al bijzonder vereerd dat ik bij de genomineerden zat. Ik had nooit verwacht hier te kunnen winnen. Jana Coryn werd dit jaar topschutter in de Super League, Elien Van Wynendaele heeft de toekomst mee en heeft erg sterk verdedigd dit jaar", aldus Aline Zeler tegenover Voetbalkrant.com in een eerste reactie.

Tessa Wullaert mogen opvolgen op de erelijst doet enorm veel plezier -

Aline Zeler

"Maar al lachend zei ik bij het bekendmaken van de genomineerden wel eens dat ik een beetje van beiden heb, want ik heb de voorbije jaren zowel goals gemaakt als centraal achterin gespeeld bij Standard en bij de nationale ploeg. Die polyvalentie heeft Standard zeker ook geholpen."

Slotsom: Zeler is enorm blij met de overwinning: "Op de erelijst iemand als Tessa Wullaert kunnen opvolgen, dat doet enorm veel plezier. Ik had van de Sparkle wel een doel gemaakt voor mezelf om nog sterker en beter dan ooit te presteren, dat ik nu ook die prijs krijg is op mijn leeftijd echt fantastisch."

"Het was een extra doel en challenge voor me om elke dag opnieuw er alles voor te doen en mezelf helemaal te geven. Geen training te missen en volledig met mijn vak bezig te zijn, naast mijn werk natuurlijk. Dit is een meer dan deugddoende bekroning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties