Tessa Wullaert zet de KKC (alweer) naar haar hand

Tessa Wullaert zet de KKC (alweer) naar haar hand

De KKC zit er alweer op. Hét minivoetbaltoernooi bij uitstek is voor voetballers en liefhebbers nog steeds dé manier op de zomer op gang te trappen. Tessa Wullaert was meter én won het toernooi met de B-Art Pantertjes.

Ook dit jaar werden de Gentse Blaarmeersen omgetoverd tot een walhalla voor voetballers en liefhebbers. De Keizer Karel Cup is de voorbije jaren uitgegroeid tot een waar begrip in de Belgische voetbalwereld.

Het is dan geen toeval dat het toernooi met rood aangestipt is in de agenda van enkele profvoetballers. Voor deze 20e editie hebben ze bij de KKC een echte topper weten te strikken: niemand minder dan Tessa Wullaert is de meter van deze editie. Met 136 vrouwenteams is het dan ook een hoogmis voor het vrouwenvoetbal.

Kwartfinale bij de mannen!

Zij won uiteindelijk ook de hoogmis voor het vrouwenvoetbal, door in de finale met haar team met 1-0 te winnen van Futsal Besiktas, een team met Justien Odeurs en Silke Demeyere ondermeer. Een finale tussen Flames dus, met een knappe ploeg als eindoverwinnaar. In de recreatieve reeks won Los der Over de eindprijs.

Opmerkelijk: Wullaert speelde met een mannenteam - net als vorig jaar overigens - de kwartfinales in de herencompetitie. Van alle markten thuis dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties