Febe Vanhaecke voorspelt: "Spijtig voor Ferrera, want het is een sympathieke en knappe vent"

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de vijfde speeldag kozen we voor een speelster van Club Brugge: Febe Vanhaecke. De verdedigster blikte graag even vooruit op de wedstrijden in de Jupiler Pro League van het aanstaande weekend.

Ze ziet haar eigen team winnen tegen de Rouches: "Club Brugge is niet zo goed gestart dit seizoen, maar Standard is het noorden wat kwijt. Ik denk dat het een herhaling zal zijn van de Supercup (2-1)."

Febe Vanhaecke: "Club Brugge kampioen bij mannen én vrouwen"

Het kan meteen het einde betekenen van Yannick Ferrera: "Als de match op Jan Breydel zijn laatste match zou zijn, dan zou dat wel jammer zijn. Ik vind hem een sympathieke en knappe vent en hij verdient zeker meer tijd."

Gent ziet Vanhaecke dan weer winnen in het Astridpark: "Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, dus het zal afhangen van de vorm van de dag en sowieso spannend zijn. Maar uiteindelijk wordt Club Brugge kampioen: de mannen én de vrouwen."

De prono van Febe Vanhaecke

Speeldag 5Febe Vanhaecke
Charleroi - Eupen1
Lokeren - Moeskroen1
Westerlo - KV Mechelen2
STVV - KortrijkX
KV Oostende - Waasland-Beveren1
Club Brugge - Standard1
Anderlecht - Gent2
Genk - Zulte WaregemX

Het klassement:

1. Elien Van Wynendaele en Britt Vanhamel 4 op 8
3. Laura De Neve en Lore Vanschoenwinkel 3 op 8

Doe jij beter dan Lore Vanschoenwinkel? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties