Onze toppers van de eerste speeldag in de Super League

Onze toppers van de eerste speeldag in de Super League
Foto: © SusSips

Het nieuwe seizoen in de Super League is begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de eerste speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Elke Van Gorp

Je zal maar van Lierse overkomen naar AA Gent en aan een moeilijke voorbereiding beginnen. Elke Van Gorp kwam, zag en overwon ondertussen al flink wat zieltjes binnen de Buffalo-gemeenschap.

Met een hattrick opende ze het seizoen tegen Eva's Tienen. Meteen een goede start in een goed draaiend geheel waar - ondanks de hitte - toch wel frisheid in zat. En muziek, Zombie Nation nog aan toe.

Heiste grinta

Je zal maar in alle prognoses op de zevende en laatste plaats gezet worden. Heist kwam, zag en overtuigde de criticasters in de eerste 90 minuten van het seizoen.

De jaargang is natuurlijk nog lang en Heist is nog nergens, maar de eerste drie punten neemt geen enkele analist hen nog af. Een sterke prestatie, met grinta én bijwijlen goed en aanvallend voetbal.

Beelden

Je zal maar in de Super League een mooi doelpunt maken en dat nooit terug kunnen zien. Wel, die tijden lijken stilaan achter ons te liggen.

Sportbeat maakt in opdracht van de KBVB vanaf heden beelden van de wedstrijden en maakt daar ook een verslagje van. Een stapje in de goede richting is dat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties