Onze toppers van de vijfde speeldag in de Super League

Onze toppers van de vijfde speeldag in de Super League
Foto: © SusSips

Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de vijfde speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

AA Gent

De Buffalo's blijven maar goed spelen én punten pakken. Ook Anderlecht ging dit weekend in een onvervalste topper voor de bijl. 2-0 werd het voor de thuisploeg, die zo stilaan toch de ambities nog wat naar boven mag bijstellen. Binnen de drie jaar Champions League? Misschien dat het nog sneller zal gebeuren ...

Genkse middenveld

Genk verloor dan wel op bezoek bij Standard, het toonde ook wel een aantal positieve zaken. Zo draaide het middenveld van de Limburgse meisjes opnieuw minstens zo goed als dat van de mannen. Helemaal aanhaken bovenin doen ze (nog) niet, maar ook Genk mag stilaan dromen van meer dan plek 4.

Heist toont grinta

En dan is er nog Heist, dat vooraf een vogel voor de kat leek met een wel erg smalle kern, maar ondertussen toch al 6 punten wist te pakken. Op eigen veld versloegen ze met OH Leuven en Tienen de concurrenten voor de vijfde plaats. Mogen ze de komende weken en maanden nog van meer dromen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties