Ives Serneels reageert op EK-loting én heeft boodschap voor de fantastische fans

Ives Serneels reageert op EK-loting én heeft boodschap voor de fantastische fans
Foto: © photonews

Thuisland Nederland, Noorwegen en Denemarken zijn de tegenstanders van de Belgian Red Flames op het EK 2017. De matchen in Doetinchem, maar vooral Breda en Tilburg kunnen halve thuiswedstrijden worden voor onze nationale trots. Het kan een zwoele zomer worden in 2017.

"Het is een zeer mooie loting. De ploegen waar we tegen spelen worden een geweldige uitdaging, de speelsteden vallen geweldig mee voor de supporters, de speelsters en de familie van speelsters. Dat zijn twee belangrijke componenten om er iets heel moois van te willen maken", ziet ook bondscoach Ives Serneels de EK-loting als iets positiefs.

Oproep aan onze fantastische fans: zorg dat je aanwezig bent

"Het is een open groep, waarin we klaar zullen moeten zijn voor onze tegenstanders. Ik ga mij nu nog niet uitlaten over onze kansen of hoever we willen raken, daarvoor is het nog wat vroeg. Maar met de ingesteldheid naar Nederland trekken dat drie wedstrijden spelen sowieso mooi is? Dat zou niet goed zijn."

"Voor de supporters is het vooral dé kans om ons te steunen en een echte twaalfde man te vormen in Nederland. Het is een van de eerste keren dat ze erbij kunnen zijn zonder dat de twaalfde man daarvoor extreme middelen moet inzetten. Onze boodschap aan onze fantastische supporters is dan ook: zorg dat je aanwezig bent! Samen gaan we er dan iets moois van maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties