Heleen Jaques blikt vooruit op EK: "Niet ontevreden, want ..."

Heleen Jaques blikt vooruit op EK: "Niet ontevreden, want ..."
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wisten bij de loting voor het EK 2017 in Nederland toplanden als Duitsland, Frankrijk of Zweden te vermijden, maar makkelijk wordt het zeker niet. "Ik ben niet ontevreden", aldus Heleen Jaques.

Heleen Jaques is bij de Red Flames een vaste waarde centraal achterin. De speelster doet het ook goed bij Anderlecht en is er – behoudens ongelukken – normaliter bij op het EK 2017 in Nederland. “Dat is alvast het doel: hard blijven werken om het EK te mogen meemaken.”

En de Red Flame blikt alvast vooruit: “We hebben met Denemarken, Nederland en Noorwegen een vrij evenwichtige groep weten te loten. Makkelijk zal het zeker niet worden en we zullen op ons best moeten zijn als we punten willen pakken.”

“Maar er liggen mogelijkheden, want we hebben zeker de kwaliteiten en worden steeds beter. Al bij al ben ik dan ook niet ontevreden van de loting, het had zeker erger gekund. Maar nu al een doelstelling plakken op het EK? Dat is te vroeg, we hebben nog een lange voorbereiding voor de boeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties