Strijd voor de koppositie in Tweede Nationale A: "We moeten ons eigen spel spelen"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Strijd voor de koppositie in Tweede Nationale A: "We moeten ons eigen spel spelen"
Foto: © Leo Stolck

Woensdagavond staat er in Tweede Nationale A bij de vrouwen een heuse topaffiche op het programma. Svelta Melsele, tweede in het klassement, gaat op bezoek bij leider Club Brugge. Trainer Karim Didi gelooft in een goed resultaat.

"Op papier zijn het de twee sterkste ploegen die tegenover elkaar staan, samen met Zwevezele", legt Karim Didi uit. De coach van Svelta Melsele gelooft dan ook in eigen kunnen. "We moeten ons eigen spel spelen. Wij passen ons nooit aan aan de tegenstander. Nooit. We moeten uitgaan van onze eigen krachten."

Wij zullen ons nooit aanpassen aan de tegenstander. We gaan uit van onze eigen kwaliteiten - Karim Didi

"Het wordt een goede match voor de supporters", gaat de ambitieuze coach verder. "Het zijn twee ploegen die willen voetballen, dus er zal veel te beleven zijn. Het is te hopen dat het veld er een beetje goed bij ligt."

Svelta Melsele scoorde al 56 doelpunten in tien wedstrijden. Indrukwekkende cijfers! "Dat heeft niet speciaal iets te maken met onze formatie. We hebben gewoon een erg goede ploeg met heel veel kwaliteit. Dat was vorig jaar en dat is dit jaar opnieuw het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties