Geen Woorden maar Dames!

Redactie
| 0 reacties
Geen Woorden maar Dames!
Foto: © photonews

De meeste topclubs in Nederland hebben inmiddels ook een vrouwenteam. Maar 1 ploeg blijft voorlopig achter. En daar moet verandering in komen.

Feyenoord staat momenteel op kop bij de mannen, maar qua vrouwenvoetbal blijven ze voorlopig achter. En dus kwam er een opmerking vanuit het vrouwenvoetbal. Met 'Hand in Hand voor Feyenoord' is er een facebook-groep opgericht voor de vrouwen van Feyenoord.

Een statement richting het bestuur van de topclub uit Rotterdam. Liona heeft nu binnen 1 week meer dan 1.000 steunbetuigingen ontvangen van Feyenoord fans, voetbalsters en voetballers.

10.000 handtekeningen?

Voormalig Oranje-international Leonne Stentler – eigenaar van Liona Soccer – nam het initiatief tot de campagne. "De sport verdient het dat ook Feyenoord die stap voorwaarts zet", klinkt het in een persbericht. "Een klassieker tussen Ajax en Feyenoord in het vrouwenvoetbal, hoe tof zou dat niet zijn?"

Momenteel zijn er op een dikke week al meer dan 1000 steunbetuigingen binnen gekomen. Daarbij ook gewezen Feyenoorder John de Wolf: "Ik ken inmiddels heel wat vaders die iedere zaterdag hun dochter staan aan te moedigen, het zou mooi zijn als Feyenoord hier ook instapt." Stentler & co hopen binnen enkele weken 10.000 of meer handtekeningen te kunnen verzamelen en dan aan coach Van Bronckhorst af te geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties