Mourinho bereidt serieuze zomerslag voor en ineens kan Manchester United ferm Belgisch kleuren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Mourinho bereidt serieuze zomerslag voor en ineens kan Manchester United ferm Belgisch kleuren
Foto: © photonews

Als we Tottenham al Belgisch vinden met zijn 3 Rode Duivels zou er straks wel eens een andere topclub ook serieus rood-geel-zwart kunnen kleuren. José Mourinho heeft een zwaar zomeroffensief in gedachten en op zijn lijstje staan toch heel wat Belgische namen. De één al wat haalbaarder dan de andere.

Als we alle geruchten mogen geloven gaat Mourinho vol voor Romelu Lukaku, waarvoor hij wel heel diep in de buidel zal moeten tasten. En als hij die transfer gedaan heeft, is de vraag of er nog geld overschiet voor Yannick Carrasco, die heel goed zit bij Atlético Madrid en straks misschien wel zijn tweede Champions League-finale op rij speelt.

En dan is er nog Youri Tielemans, die slag om slinger gelinkt wordt aan de Britse topclub. Natuurlijk zijn die geruchten nu weer naar boven gekomen aangezien beide clubs in de Europa League tegenover elkaar staan. Met Marouane Fellaini en Adnan Januzaj - die straks terugkeert - zitten er al twee Belgen bij United. Komen er daar straks nog een aantal bij?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties