Guillaume Gillet naar Standard? "Ik val uit de lucht, maar ik sluit dergelijke deal niet uit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Guillaume Gillet naar Standard? "Ik val uit de lucht, maar ik sluit dergelijke deal niet uit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard gaat in het tussenseizoen op zoek naar een ervaren pion mét voorbeeldfunctie die de vernieuwde ploeg op sleeptouw neemt richting PO1. Hiervoor zouden de Rouches nu Guillaume Gillet in het vizier hebben.

"Ik val uit de lucht", vertelt zijn zaakwaarnemer Guy Bonny aan Voetbalkrant.com. "De Luikse interesse is voorbarig. Op dit moment is een transfer naar Standard niet aan de orde."

Het kan evengoed dat Guillaume zijn contract bij Nantes verlengt

zaakwaarnemer Gillet

Tijdens de wintermercato liet Bonny nog weten dat Gillet, aan de slag bij Nantes, tijdens de zomer openstaat voor een nieuw project. "Dat is nog steeds zo", gaat zijn manager verder.

American dream

"Guillaume heeft altijd aangegeven dat hij tegen een financieel aantrekkelijk voorstel geen 'nee' zegt. En ook de MLS blijft een droom die in de achterzak zit. Maar het kan evengoed dat Guillaume zijn contract bij Nantes verlengt. Na enkele moeilijke maanden in 2016 voelt hij er zich weer in zijn sas."

Zijn verleden speelt altijd mee, maar Guillaume is in de eerste plaats een prof

zaakwaarnemer Gillet

En wat met een gevoelige transfer naar Standard? Gillet droeg in het verleden de aanvoerdersband van Anderlecht, heeft een boon voor AA Gent en is van kindsbeen af supporter van FC Luik, de rivaal van de Rouches.

"Ik sluit dergelijke deal niet uit. Zijn verleden speelt altijd mee, maar Guillaume is in de eerste plaats een prof. Als het erop aankomt, dan kan alles", besluit Bonny.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties