De 'Winfies' uit Kontich, Aalst, Lier, Niel, Buggenhout, ...

Redactie
| 0 reacties

Zoals wekelijks bundelen we graag de winfies die we afgelopen week binnenkregen én roepen natuurlijk ook op om dit weekend massaal uw foto's door te sturen!

De Futurogirls zijn de winnaars van het U13 paastoernooi in Zulte Waregem. Dat leverde leuke beelden op (zie ook boven!)

Nielse VV zijn nog maar drie seizoenen bezig en spelen al in derde provinciale. "We eindigen op de 8ste plaats na een zwaar seizoen met vele blessure's", klinkt het trots. En afgelopen weekend werd het seizoen afgesloten met een 5-1 overwinning (zie ook boven).

De Diva's van Aalst wonnen hun laatste match tegen Gent met 2-0. Het was tevens ook de laatste match onder de naam Diva's, want volgend seizoen fusioneren ze met Dames Eendracht Aalst tot de club Ladies Eendracht Aalst.

Lierse U14 na de zege in het Paastornooi van GFA Sinaai:

En Kontich won enkele weken terug verrassend van Standard ...

FC Briel Buggenhout was dolgelukkig na de 5-2 overwinning tegen Troubleshooters Asse, de tweede in de stand. Het seizoen in schoonheid afsluiten heet dat. Buggenhout houdt in het weekend van 22 en 23 april overigens zijn steakfestijn in de kantine aan de Dijkstraat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties