Kalinic na enkele maanden al genomineerd voor prijs: "Dat ik al wat spelers gefrustreerd heb? Misschien wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kalinic na enkele maanden al genomineerd voor prijs: "Dat ik al wat spelers gefrustreerd heb? Misschien wel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lovre Kalinic is na amper een half seizoen al genomineerd voor Doelman van het Jaar door de spelers uit de hoogste afdeling. De doelman van AA Gent maakte in korte tijd al een goeie indruk, maar blijft vooral bescheiden.

“Ach het is moeilijk om over jezelf te praten, ik laat dat liever aan anderen over. Ik probeer gewoon alles te geven in de wedstrijden. Soms is het een succes, soms niet”, aldus de Kroaat toen hij het nieuws vernam.

Ik ben heel trots

Toch, een prijs die door de spelers zelf gestemd wordt, is toch iets speciaals. “Dat ik er al veel gefrustreerd heb? Misschien wel”, knipoogde Kalinic. “Neen, ik ben heel trots. Het zou iedere speler deugd doen. Ik ben nieuw in deze competitie en probeer elke match beter te doen.”

“Dat ik al na vijf maanden genomineerd ben? Wat kan ik zeggen? Ik probeer elke match mijn focus houden en mijn kwaliteiten tonen.” Kalinic neemt het voor de prijs op tegen Mathew Ryan en Frank Boeckx. Opmerkelijk is dat Colin Coosemans niet genomineerd werd. De doelman van Malinwa staat nochtans langer dan Kalinic, Ryan én Boeckx tussen de palen dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties