Batshuayi maakt indruk met deze straffe statistieken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Batshuayi maakt indruk met deze straffe statistieken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Conte bedankte Michy Batshuayi maandagavond met een basisplaats tegen Watford, nadat onze landgenoot Chelsea afgelopen vrijdag de titel bezorgde met een doelpunt. Batshuayi scoorde ook tegen Watford en beschikt nu wel over erg straffe statistieken in de Premier League.

Al een heel seizoen lang zit Batshuayi wekelijks op de bank bij Chelsea. Maar liefst achttien keer bracht Conte de Rode Duivel in als invaller, amper één keer (maandag dus, nvdr.) was Batsman basisspeler. Batshuayi kreeg meestal maar weinig tijd om nog iets te forceren, maar afgelopen vrijdag bezorgde hij Chelsea dus wel de titel met een laat doelpunt.

Maandag mocht Batshuayi prompt starten tegen Watford en... guess what... Batshuayi zette de netten nog maar eens bol. Het zorgt ervoor dat Batshuayi dit seizoen uit amper vier schoten op doel drie doelpunten wist te puren. Straf. In totaal zit Batshuayi nu aan 211 speelminuten, en daarin maakte hij drie doelpunten en gaf hij één assist.

Volgend seizoen elders aan de slag?

Als onze landgenoot met het oog op volgend seizoen niet in de plannen van Antonio Conte past, zal er ongetwijfeld wel een leuke club komen aankloppen bij Chelsea die wél in Batshuayi gelooft.

Michy Batshuayi in cijfers

  • 18 invalbeurten
  • 1 basisplaats
  • 211 speelminuten
  • 4 schoten op doel
  • 3 doelpunten
  • 1 assist
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties