'Speler van het Seizoen' bij Waasland-Beveren reageert op transfergeruchten: "Maar er komt geen druk bij kijken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Beveren
| 1 reacties
'Speler van het Seizoen' bij Waasland-Beveren reageert op transfergeruchten: "Maar er komt geen druk bij kijken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren kon de laatste thuiswedstrijd van de play-offs niet met een zege afsluiten, maar voor Laurent Jans was er wel goed nieuws. Hij werd verkozen tot 'Speler van het Seizoen' bij de Waaslanders.

"Het is altijd mooi om deze prijs te krijgen als speler", laat Jans weten. "Ik ben heel fier. Dit is een hele eer voor mij. Maar dit had natuurlijk ook niet mogelijk geweest zonder al mijn ploegmaats. Voor mij was het dit seizoen erg belangrijk om te bevestigen en zoveel mogelijk te spelen. En dat is gelukt."

Elke transferperiode wordt de naam van de Luxemburger wel eens gelinkt aan een andere club. Hoe ziet de toekomst eruit? "Als voetballer heb je ambitie om hogerop te spelen, ik ook. Maar ik probeer er nog niet te veel aan te denken. Als er een aanbod komt, zal ik het zeker bekijken."

"Ik hou van de club en ik lig hier nog onder contract"

En dus is een verlengd verblijf op de Freethiel niet uitgesloten. "Er zijn altijd geruchten die rond gaan. Maar we zien wel wat er komt. Ik ben hier heel tevreden. Ik hou van de club en ik lig hier nog onder contract. Er komt dus geen druk bij kijken", besluit de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties