Reactie Mitrovic op zijn hoede: "Ik zag Zulte Waregem zaterdag spelen, die zijn echt goed"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mitrovic op zijn hoede: "Ik zag Zulte Waregem zaterdag spelen, die zijn echt goed"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het mag duidelijk zijn, de 1-1 tegen Charleroi frustreerde Gent. Niet enkel omdat zo de derde plaats nog niet helemaal binnen is, maar ook omdat de Buffalo's in principe tot op één punt van Club Brugge en die tweede plaats hadden kunnen komen. Stefan Mitrovic baalde achteraf.

“De 1-1 was héél frustrerend”, ging MItrovic verder. “Ze hadden maar één kans in de wedstrijd en die bal ging erin. Bovendien hoorde ik dat het om buitenspel ging. Iedereen bij ons dacht dat ook. Het was toch duidelijk dat vier spelers van hen voor ons stonden?”

Het was toch duidelijk dat vier spelers van hén voor ons stonden?

“We hadden heel wat kansen om deze wedstrijd af te maken, maar het is het verhaal van het hele seizoen", herkende Mitrovic de situatie. "We hebben dit wel vaker gehad. Dat we domineren, heel wat kansen afdwingen, maar niet de wedstrijd kunnen uitspelen.”

"Dit aspect kunnen we zeker nog verbeteren. Nu is er nog druk, maar we zitten in een goeie positie. Al is Zulte Waregem geen makkelijke tegenstander. Ik zag ze spelen op zaterdag en ze steken echt in een goeie vorm. Het zal moeilijk zijn, maar we weten wat te doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties