Ijzig kalme Weiler is niet geïnteresseerd in Brugge: "Het is mogelijk dat anderen op de bank dat doen, maar ik niet"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Charleroi
| 1 reacties
Ijzig kalme Weiler is niet geïnteresseerd in Brugge: "Het is mogelijk dat anderen op de bank dat doen, maar ik niet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Anderlecht is er maar één uitkomst waarmee ze tevreden kunnen zijn: kampioen worden. Dat brengt normaliter heel wat druk met zich mee, maar coach René Weiler oogde bijzonder kalm in aanloop naar de wedstrijd tegen Charleroi.

Gaat Anderlecht donderdag al kampioen worden of doen ze het toch liever zondag voor de eigen supporters? "Eerst kampioen worden, dat is al moeilijk genoeg. Het maakt me niet uit wanneer dat is. Ons doel is enkel kampioen worden," zei Weiler aan de camera van Play Sports.

Eén doel

Op hetzelfde moment is ook Oostende-Club Brugge bezig, een match die bij puntenverlies van Paars-Wit van groot belang kan zijn. Maar Weiler houdt zich daar niet mee bezig. "Neen, dat ga ik niet doen. Het is mogelijk dat anderen op de bank dat doen, maar ik niet. We moeten naar onszelf kijken en een goede wedstrijd spelen. Dat is ons doel," bevestigde de trainer van Anderlecht. Maar willen of niet, aan de reacties van de supporters in het stadion zal wel duidelijk te horen zijn wat er in Oostende gebeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties