Deze sponsor gaat vol voor het vrouwenvoetbal en gaat vier(!) nationale clubs steunen

Deze sponsor gaat vol voor het vrouwenvoetbal en gaat vier(!) nationale clubs steunen
Foto: © Louis Evrard

De toekomst is aan de vrouwen. Of toch zeker in het voetbal. Dat heeft ook Strobbe Burocenter helemaal begrepen. En dus gaan ze zich vanaf volgend seizoen enkel nog focussen op het vrouwenvoetbal.

"Met als thema 'winnen doen we samen' wensen we een sport in volle ontwikkeling – die evenwel niet altijd de aandacht krijgt die ze verdient – te ondersteunen en te promoten", klinkt het in een persbericht van Strobbe Burocenter.

"Het groeiend aantal meisjes dat vrouwenvoetbal ontdekt heeft en het vrouwenvoetbal op een hoger niveau wil brengen is een fantastische evolutie waar Strobbe wil aan meewerken. Samen voor meisjesrechten op en naast het veld! Samen voor meer aandacht voor het vrouwenvoetbal!"

Strobbe Burocenter Gent wordt vanaf het seizoen 2017-2018 hoofdsponsor van alle jeugdploegen van de KAA Gent Ladies. Elk Strobbe Burocenter zal overigens vanaf de volgende jaargang een ploeg ondersteunen: Strobbe Burocenter Brugge wordt sponsor van Cercle Brugge Ladies, Strobbe Burocenter Izegem van DVK Egem en Strobbe Burocenter Kortrijk van DV Kortrijk. "Wij wensen alle voetballende vrouwen veel succes bij hun club en gezonde ambitie voor een mooie carrière in deze bloeiende sport!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties