Vanhaezebrouck niet bang van Brugs publiek én bank: "Míjn kiné's reageren niet, ik moet ze zelfs wakker maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 24 reacties
Vanhaezebrouck niet bang van Brugs publiek én bank: "Míjn kiné's reageren niet, ik moet ze zelfs wakker maken"
Foto: © Photonews

Op zijn wekelijkse persconferentie blikte Vanhaezebrouck vooruit naar de clash tegen Club Brugge. Dat die in een zinderend Jan Breydel gespeeld zal worden, staat buiten kijf.

Nochtans kreeg het Brugse publiek een serieuze domper te verwerken. "Of het intens wordt? Club Brugge heeft elf jaar geen kampioen gespeeld, maar toch zijn er meer en meer fans beginnen komen. Die gaan echt van eerste minuut achter die ploeg staan. 100% gegarandeerd", aldus Vanhaezebrouck.

"Ik verwacht niet dat mijn spelers daar problemen mee gaan hebben. Als je voor bijna 100.000 gespeeld hebt, kan het ook wel voor 30.000", aldus de Gentse oefenmeester laconiek. Hij hoopt dat de refs ook niet onder de indruk zullen zijn.

Ze konden het voor 100.000 man, dan kan het ook voor 30.000

-Hein Vanhaezebrouck

"Ik hoop dat ook nu de druk van het publiek niet voor andere beslissingen zorgt, dat er geen effect op de scheids is. Zoal het ook in Gent het geval niet was (bij de tackle van Poulain, nvdr.)." Gent gaat alleszins niets speciaals doen ter voorbereiding.

"We bereiden ons voor zoals altijd. Wij willen altijd voetballen, daar moeten we op focussen, niets anders." Hij deelde nog een prikje uit naar de bekende kinesist van Club, die zich altijd opwindt. "Bij ons is niets georkestreerd. Ik moet mijn kiné's zelfs wakker schudden om ze te doen reageren. Heb je dat gezien gisteren, die van Zulte Waregem waren drie keer sneller", lachte Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties