Essevee toont ambities met speelsters van Anderlecht én Club Brugge

Redactie
| 0 reacties
Essevee toont ambities met speelsters van Anderlecht én Club Brugge
Foto: © Leo Stolck

Zulte Waregem barst van de ambities, niet enkel bij de mannen. Ook het vrouwenteam wil op termijn naar het allerhoogste, ondertussen zijn er wel al flink wat transfers gebeurd.

Met Anne-Lore Scherrens en Elke Geeraert komen er twee topspeelsters over van Club Brugge, terwijl bij RSC Anderlecht Allison Verhoeven en Ulrike Declerck werden gehaald.

Een extra spits en een linksachter staat nog op het verlanglijstje van de eersteklasser, die vorig jaar in de middenmoot eindigde en dit seizoen toch iets hoger wil mikken.

"We ambiëren de linkerkolom in de Eerste Klasse en we blijven bouwen aan ons team. Ook de eigen jeugd zal daarbij haar kans krijgen. De omkadering zit al goed want dat is een van de redenen waarom ik voor Essevee heb gekozen. Nu moeten we Essevee nog meer op de kaart zetten: met mooi en verzorgd voetbal willen we de challenger zijn voor de huidige topclubs", klinkt het op de webstek van Essevee bij monde van nieuwe hoofdcoach Raymond Loose.

Annelies Vangheluwe zal dit seizoen uitkomen voor het beloftenteam in tweede nationale, dat ook al flink versterkte met Manon Lamotte, Amber Van beneden, Febe Dejonckhere en Machteld Vandenbroucke. De jaarlijse kick-off is voorzien op 15 augustus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties