Gent Ladies maken werk van de toekomst met vele transfers

Redactie
| 0 reacties
Gent Ladies maken werk van de toekomst met vele transfers
Foto: © photonews

De Gent Ladies werden vorig seizoen bekerwinnaar. Met oog op de toekomst willen ze blijven meespelen aan de Belgische top. En dat doen ze met enkele leuke nieuwe speelsters.

Het team in de Super League blijft in grote mate samen, al vertrekken Van Gorp (Anderlecht) en Evrard (Twente) wel. Maar aan inkomende zijde werden alweer bijzonder veel talentjes binnengehaald.

Tine Blomme (Club Brugge), Romy Camps (KVV Zelzate), Fee Canoot (Zwevezele), Naomi De Wolf (Jong Lede), Tine Lemmens (Avelgem), Alessia Mieras (JVO Zeeland), Frieke Temmerman (Wetteren), Jenna Van De Keere (Jong Lede), Lien Van Renterghem (Anderlecht), Femke Van Vaerenbergh (Dender), Tiffanie Vanderdonckt (Eendracht Aalst), Camille Vanhoorne (OHL), Steffi Vansevenant (Zwevezele), Larissa Vervaecke (Merelbeke) en Ching Yan Man (JVO Zeeland) zijn de nieuwkomers.

"We zijn ervan overtuigd dat deze speelsters een meerwaarde zullen betekenen voor onze ploegen in eerste en tweede nationale", klinkt het bij de Gent Ladies. Op de Gentse Feesten wordt het team van de Super League voorgesteld aan het grote publiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties