Wuustwezel zoekt nog één sparringspartner, maar spreekt alvast ambities uit in eerste nationale

Wuustwezel zoekt nog één sparringspartner, maar spreekt alvast ambities uit in eerste nationale
Foto: © Leo Stolck

Wuustwezel komt vanaf volgend seizoen uit in eerste nationale. Dit na het behalen van de titel in tweede nationale B- met tien punten voorsprong.

In aanloop naar het nieuwe seizoen zullen de vrouwen van Wuustwezel flink wat oefenwedstrijden spelen om zich in allerbeste condities voor te bereiden op de nieuwe jaargang.

Na een stage in De Panne (4 tot 6 augustus) gaat het team in lichte overdrive met oog op de nieuwe kalender in eerste nationale. Op 19 augustus heeft Wuustwezel nog een gaatje vrij, wie interesse heeft in een oefenpartij mag zich zeker melden ...

10/8 KV Mechelen A - Wuustwezel
13/8 Wuustwezel - Club Brugge A
15/8 Racing Genk Ladies B - Wuustwezel
19/8 ?
23/8 Wuustwezel - Maria-ter-Heide A

De club start met bescheiden ambtiies in eerste nationale, maar wil zich graag handhaven op dit niveau en gaat daar ook alles aan doen. "We rekenen erop dat de jongeren weer een paar stappen vooruit gaan zetten in hun ontwikkeling, en dat de meer ervaren speelsters hen op sleeptouw gaan nemen. Zo kunnen ze samen als team hun wil tonen om te laten zien dat we goed kunnen voetballen en ons plekje in eerste nationale verdienen", aldus coach Elke Somers in een reactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties