Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 11
Rapide Wezemaal - Woluwe
Jan Van Looy

Wezemaal heeft zonder veel problemen de verwachte zege behaald tegen Woluwe. Rapide nam het initiatief, maar Woluwe probeerde voortdurend een voet te steken in het lokale combinatiespel. Halfweg de eerste helft was het de beurt aan Woluwe. Enkele hoge ballen werden met veel moeite onschadelijk gemaakt door Tania Vandehouwe. Het verlossend doelpunt kwam er na een penaltyfout op Hanne Vandegoor. De strafschop werd omgezet door Femke Maes. Doelvrouw Willeke Willems kon de bal nog in eigen doel tikken. Diezelfde doelvrouw haalde nog een hoge bal van Karen Meeus uit de kruising, maar een minuut later was het toch raak toen Femke Maes een inzenden van Karen Meeus in één tijd binnentikte.

Rust 2-0. Het eerste kwartier na de koffie was voor Woluwe, maar de thuisploeg was gevaarlijker als het kansen kreeg. Een buigend schot van Femke Maes werd door Willeke Willems weer uit de kruising gehaald. Een kwartier voor tijd was de wedstrijd gespeeld. Femke Maes bediende Kristel Verelst en die hoefde maar binnen te tikken(3-0). Woluwe kreeg in het geharrewar nog de mogelijkheid voor een verdiende tegenttreffer, maar die kwam er niet. Eindstand 3-0.

WEZEMAAL : Tania Vandenhouwe, Liesbeth Hemelsoet, Imke Courtois, Evi Willekens, Tina Van der Auwera, Karen Meeus (85' Berit Stevens), Femke Maes, Annelies Timmermans, Hanne Van De Goor, Kristel Verelst (82' Karoline Meykens), Kristien Elsen (61' Heiremans Inge)

DOELPUNTEN : 28' 1-0 penalty Femke Maes, 38' 2-0 Femke Maes, 74' 3-0 Kristel Verelst