Speeldag: Speeldag 12
Sinaai girls winnen in Haacht
Jan Van Looy

Voor deze laatste thuismatch van 2006 kon Mario Michiels terug rekenen op Wuyts, Mathei en Van Gucht waardoor de gekwetsten- en geschorstenboeg "beperkt" bleef tot 5 speelsters.

DVK nam in het begin het initiatief in handen en speelde verbeten en enthousiast mee. Sinaai kwam echter op dat moment onverwacht op voorsprong door een inlegger. De thuisploeg leek niet aangeslagen, maar werd verder op achterstand geplaatst door een omgezette strafschop. Vermeldenswaard is dat DVK op haar beurt een strafschop werd onthouden. 0-2 bij de rust.

DVK vatte de 2de helft aan met de intentie een aansluitingstreffer te forceren en kwam daadwerkelijk aan kansen die evenwel niet werden omgezet. E. Janssens liep tegen een 2 de gele prent aan en Sinaai liep verder uit tot 0-4. Verdiende overwinning. DVK lag niet echt onder maar kon de te weinige kansen niet afmaken.

THUISPLOEG : Mathei, Hofkens, Oosters, Coenen, Derom, Michielsen, Verhaegen Wuyts, Janssens, Gosiau, Van Gucht
Ingevallen : Wijns, Timmers
Gele kaarten : Michielsen, Janssens (2x)