DVK Haacht
Fémina White Star
Datum: 24/03/2007 15:00
Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 21
White Star nekt DVK na de pauze
White Star nekt DVK na de pauze
Foto: © SC

Vorige week presenteerde DVK Haacht een flauwe prestatie tegen Zultse. Voor deze inhaalmatch tegen Woluwe moest er dus uit een ander vaatje getapt worden. Eric De Ceulaer posteerde Ellen Coeckelberghs in de spits en Tessa Wijns mocht de flank aflopen.  Kathleen Vandenbroeck had last van een opspelende knie en bleef langs de kant, evenals Ellen Janssens die tevens gekwetst was.
 
DVK speelde vanaf het begin enthousiast mee en liet de bal goed circuleren en verhinderde door sterk storen en goed samenspel dat Woluwe overwicht kreeg in het middenveld.  Beide ploegen kregen evenwel geen uitgespeelde kansen.  Al was het even schrikken toen een Woluwe-knal uit de tweede lijn op de deklat uiteen spatte.  Er werd een geel karton aan een Woluwe-aanvalster gegeven voor een verschrikkelijke charge met voet vooruit op doelvrouw Matheï, die evenwel na verzorging gemotiveerd verder kon spelen.  Aan de pauze stond het nog steeds 0-0.  Na een aantrekkelijke eerste helft al bij al een verdiende ruststand.
 
Na de herneming had Woluwe duidelijk de instructie gekregen het tempo nog meer op te trekken.  DVK was eveneens duidelijk geïnspireerd door de goede prestatie van voor de rust en trok initieel het laken naar zich toe.  Dit resulteerde in een gevaarlijke vrijschop van de goed acterende Verhaegen en een kopbal van Wijns.  Terwijl iedereen een doelpunt van DVK verwachtte, viel het echter aan de andere kant.  Woluwe brak uit via de rechterflank en werkte op het uur beheerst af. 1-0.  Woluwe rook meer en scoorde kort daarop 2-0.  Ondanks het feit dat DVK verder aanviel en de Woluwse doelvrouw een paar keer gevat tussenbeide moest komen, viel er nog een derde doelpunt aan de andere kant. 0-3 en match beslist

BeNe League Red

 Speeldag 21