Lentezon Beerse
Dames OHL
Datum: 03/03/2007 15:00
Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Gemeentelijk Sportcomplex Lentezon
OHL-A te sterk voor Beerse
Dirk Pieters
| 0 reacties
OHL-A te sterk voor Beerse
Foto: © SC

Het werd een wedstrijd met inzet voor beide partijen. Lentezon Beerse ging er stevig tegenaan en dat leverde uiteindelijk 5 gele kaarten op en een penalty tegen. OHL-trainer Goossens zag dan ook twee van zijn spelers uitvallen met een blessure. Zowel Katrien Torfs en de meermaals aangestampte Lenie Onzia werden vroegtijdig vervangen. 
 
Beerse speelt aanvallend met de wind in de rug. Tijdens een tegenaanval van OHL langs links trekt verdedigster Tinne Van Huele aan het truitje Janice Cayman in de rechthoek van de waarheid onderuit.  De gecontesteerde maar terechte penalty wordt door Lenie Onzia in de 11’ feilloos omgezet.
De eerste helft is verder gekenmerkt door de halve kansen waarin OHL de bovenhand heeft.
 
Het is een gelijkopgaande tweede helft, waarin OHL scherper in de aanval staat.
In de 57’ breekt Kelly Nijns op rechts door, speelt schrijlings over de Beerse-goalie naar de goed gevolgde Evelien Van Roie, die niet aarzelt: 0-2.
Maar Beerse geeft zich niet gewonnen en gaat er stevig tegenaan. Een vrij staande Greet Quaghebeur rondt met het hoofd een voorzet van Aafje De Ridder af: 1-2 in de 75’.
De pas ingevallen Patricia Schouteeten breekt in de 83’ door, bedient lateraal de ook pas ingevallen Lien Anthoons, die de eindcijfers vastlegt: 1-3.
 
OHL: Helgadottier, Goethals, Vanelderen, Torfs (40’ Van Impe), Onzia (71’ Schouteeten), Goris, Nijns, Mathues, Zwaenepoel, Cayman, Van Roie (63’ Anthoons)
 
OHL-doelpunten: Onzia (11’), Van Roie (57’), Anthoons (83’).

BeNe League Red

 Speeldag 21