Ladies Rapide Wezemaal
Famkes Westhoek Diksmuide Merkem
Datum: 21/10/2006 15:00
Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 6
Rapide Wezemaal - Famkes Merkem 5-0
Jan Van Looy
| 0 reacties
Rapide Wezemaal - Famkes Merkem 5-0
Foto: © SC

Net als het de laatste weken het geval was probeerde ook Merkem Wezemaal het voetballen te beletten. Maar eenmaal toen Rapide 2-0 voorstond kwamen de West-Vlaamse vrouwen meer uit hun schelp zonder echt gevaarlijk te zijn.

 Wezemaal botste dus op een muur en probeerde het dan maar met afstandschoten. Een vrije trap van Tina Van der Auwera scheerde de deklat. Een diagonaalschot van Femke Maes ging net naast de verste paal buiten. 
Even over het half uur was het dan toch raak toen een afstandschot van Annelies Timmermanst onder de lat binnen vloog (1-0). Enkele minuten later verdubbelde Femke Maes met een lage trap naast de muur en langs de 
binnenkant van de rechterpaal (2-0). Merkem kwam nu enkele malen opzetten, maar Tania Vandenhouwe bleef attent. Rust 2-0.

 In de 2de helft bedankte de ingevallen Inge Heiremans met een draaibal net onder de lat (3-0). Vervolgens kaatste een schot via de onderkant van de lat terug in het veld. Dan toch 2 doelpunten na Wezemaals samenspel :  eerst was Evi Willekens de afwerker  (4-0) en vervolgens kon Karen Meeus alleen voor de doelvrouw koel afwerken (5-0). Femke Maes miste in de slotminuten nog een strafschop. Eindstand 5-0.

WEZEMAAL : Tania Vandenhouwe, Liesbeth Hemelsoet(Maren Van De Goor), Imke Courtois(72' Berit Stevens), Evi Willekens, Tina Van der Auwera, Karen Meeus, Femke Maes, Annelies Timmermans, Hanne Van De Goor, Kristel Verelst, Kristien Elsen (46' Inge Heiremans)

 DOELPUNTEN : 32' 1-0 Annelies Timmermans, 35' 2-0 Femke Maes, 50' 3-0 Inge 
Heiremans, 71' 4-0 Evi Willekens, 80' 5-0 Karen Meeus