Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 5
STVV wint van OHL
Tim Buedts

Trainer Goossens vertrekt met zijn dames voortijdig naar Sint-Truiden. Hij wil zijn speelsters een extra gewenning aan het synthetisch veld gunnen. En het is een zusterlijk gebeuren wanneer ook de STVV-bus uit Wezemaal zich naast de Veronica-car plaatst

OHL neemt de eerste momenten van de wedstrijd voor haar rekening. Maar eigenlijk al tè vlug opent STVV de stand langs Torreele.

Beide ploegen zijn aanvallend ingesteld. Maar de kanaries zijn gevaarlijker en naar het einde van de eerste helft scoren Elsen en Alkemade. Het is 3-0 bij de rust.

Tijdens de tweede helft is OHL beter aangepast aan het kunstgras. Het verliest de moraal niet en blijft er voor gaan. Het stoot echter op een stugge verdediging op-het-randje-van en meermaals is het net-niet.
Bij een tegenaanval van STVV in de 83' scoort Meykens: 4-0. Meteen de eindstand.