Datum: 08/11/2013 20:30
Competitie: BeNe League
Speeldag: Speeldag 10
Standard walst over Antwerp dankzij vijf doelpunten van Wullaert

Gisterenavond stond de tiende speeldag van de BeNe League op het programma. Standard haalde daarin zwaar uit tegen hekkensluiter Antwerp: 7-0, met vijf doelpunten van Tessa Wullaert.

Standard - Antwerp 7-0

Antwerp moest dinsdag tegen PEC Zwolle een zware 0-5 incasseren en was op zoek naar eerherstel tegen Standard. Makkelijk zou dat niet gaan worden, aangezien de Luikse dames de goede vorm te pakken hebben.

Na negen minuten stond het al 2-0 via twee keer Tessa Wullaert, waarna de druk van de thuisploeg aanhield. Op het halfuur werd de wedstrijd helemaal monddood gemaakt: Eerst pikte Julie Biesmans een doelpuntje mee, daarna bezegelde Wullaert haar hattrick op magistrale wijze.

Voor rust zette het nummer 10 van Standard de forfaitcijfers op het bord, net na rust zorgde ze ook voor haar vijfde doelpunt van de avond, meteen goed om met negen rozen op plek twee te komen in de topschutterstand van de BeNe League. Demoustier legde op het uur de eindcijfers vast, daarna kreeg Wullaert een applausvervanging op een halfuur van het einde.

Standard komt in de stand nu naast PSV/FC Eindhoven en Twente aan de leiding, al heeft de ploeg uit Enschede nog een match te goed.

OH Leuven - Gent 7-1

Maandag kan u hier op Voetbalkrant.com nog een reactie lezen van Tessa Wullaert op haar uitzonderlijke wedstrijd.