Competitie: BeNe League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Karel Bo-Ge Stadion
Lierse boekt driepunter tegen Antwerp

Lierse heeft zondagnamiddag zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt in de BeNe League. Geel-zwart bleek te sterk voor Antwerp, dat nog steeds in de kelder van het klassement verblijft.

De wedstrijd begon uitstekend voor de dames van Lierse. Na amper twee minuten spelen wees Van Gorp de bezoekers uit Antwerp al op achtervolgen aan. Halverwege de eerste periode dikte Daniels aan tot 2-0 en leek de thuisploeg al even gewonnen spel te hebben.

Maar Antwerp vocht terug en Kolen tekende voor de aansluitingstreffer. Die 2-1 was meteen ook de ruststand en lange tijd leek het zelfs de eindstand te worden. Maar in de allerlaatste minuten van de partij legde Aertsen de 3-1-eindstand vast.

Zo boeken De Pallieters hun tweede zege van het seizoen en klimmen ze in de stand op naar de negende plaats. Antwerp van zijn kant is voorlaatste met amper drie punten uit zes wedstrijden.