staStandard de Liège
adoADO Den Haag
Datum: 11/10/2013 20:30
Competitie: BeNe League
Speeldag: Speeldag 7
Standard tankt vertrouwen voor terugwedstrijd CL
Standard tankt vertrouwen voor terugwedstrijd CL
Foto: © SC

Standard heeft vertrouwen getankt voor de terugwedstrijd in de 1/16e finales van de Champions League. In de BeNe League ging het met ruime 6-1 cijfers voorbij ADO Den Haag.

Voor de wedstrijd stond ADO Den Haag nochtans nog boven Standard Fémina in de stand van de BeNe League, maar op het veld was daar weinig van te zien.

Tessa Wullaert weet sinds woensdag de weg naar het doel opnieuw te vinden: tegen Glasgow maakte ze er eentje, tegen ADO Den Haag prikte ze de eerste twee van de namiddag binnen. Het vertrouwen zal hiermee ook bij haar helemaal terug zijn. Lees HIER nog eens haar reactie na de match tegen Glasgow.

Dolstra deed nog even iets terug voor de bezoeksters vlak voor rust, maar na de koffie zorgden Biesmans, Zeler (vanop strafschop) en Lewerissa maakten het laatste halfuur overbodig. In de slotfase kon Gregoire de eindstand op 6-1 zetten. 

Mooie overwinning voor de Luikenaars, die nu op twee punten van de eerste plaats komen in de BeNe League. Spannend is het wel in de competitie, met de top-6 voorlopig binnen vier punten.