Speeldag: Speeldag 4
Genk Ladies boeken knappe overwinning in Leuven en maken play-off 1 spannend

Genk Ladies wonnen met 0-3 bij OH Leuven en staat nu stevig vijfde

In de Super League is de spanning voor de top-4 (en dus play-off 1) helemaal terug. In een inhaalwedstrijd heeft Genk namelijk gewonnen bij OH Leuven, waardoor er vijf ploegen binnen vijf punten.

Al na drie minuten had Kelly Paulus de bezoekers op voorsprong gezet, daarna kregen we een vrij gelijkopgaande eerste helft. OH Leuven wilde maar wat graag de nul wegspelen, maar kon ook nu geen punten pakken én niet scoren.

Net na de koffie maakte Meers er 0-2 van, halfweg de tweede helft waren de boeken helemaal dicht via Oversteyns. Verder dan 0-3 liep de score niet meer op.

Door de overwinning komt Genk nu met 9 op 15 helemaal tussen de mensen. Leider Lierse heeft er 14, Standard (13), Anderlecht (13) en Gent (10) zijn de andere ploegen die voorlopig in de top-4 staan die recht geeft op play-off 1.