Datum: 12/04/2016 20:00
Competitie: EK
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
#Flametime: België kan nieuwe stap richting EK zetten als het Estland oppeuzelt

Belgian Red Flames zijn klaar voor duel met Estland aan Den Dreef

#Flametime: België kan nieuwe stap richting EK zetten als het Estland oppeuzelt
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames maken na een 8 op 12 in de eerste vier duels nog steeds alle kans op plaatsing voor het EK. Na de sterke 1-1 in Engeland moet nu dan wel Estland in eigen huis voor de bijl.

Tegen Estland (dinsdag 12 april, 20 uur aan Den Dreef in Leuven) is het wel van moeten. Een nieuw puntenverlies thuis zoals tegen Servië zou het onverhoopte puntje in Engeland meteen ongedaan maken.

Maar Estland is wel degelijk het zwakke broertje in de groep, dus zou dat intrinsiek weinig problemen mogen opleveren in eigen land. Estland staat met 0 op 12 laatste in de groep en scoorde nog geen enkel doelpunt.

Het land heeft wel ook vier spelers die in het buitenland spelen uit de selectie die naar Leuven is afgezakt. Twee van hen spelen in Finland, eentje in Hongarije en keepster Getter Laar in Frankrijk, bij Metz.

De Flames zijn topfavoriet! Een gokje van 60 euro kan je dus risicoloos inzetten op België, en als ze winnen krijg je meteen 63 euro terug! En als de Esten een puntje zouden komen meepakken ben je al 900 euro rijker!

Meer nieuws