Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
Lyon wint zonder zelf te scoren

Sedan – Lyon 0-1

Olympique Lyon heeft gedaan wat het moest doen: winnen, al ging dat niet van een leien dakje. Het spel van de kampioen was niet altijd even goed, en het kwam pas tien minuten tijd op voorsprong na een eigen goal van Abdou.

Lens – Nantes 2-0

Door te winnen van Nantes komt Lens nu langs Lille op de tweede plaats in de rangschikking. Lens, zonder de geblesseerde Aruna Dindane, kwam al in de eerste minuut op voorsprong via Coulibaly. In de slotminuten besliste Keita de wedstrijd.

Nancy – Troyes 1-0

Ook Nancy doet goede zaken: door met het kleinste verschil te winnen van Troyes komt het eveneens naast Lille en Lens te staan. De treffer liet wel lang op zich wachten: met nog een kwartier op de klok scoorde Puygrenier de enige goal van de avond.

Saint-Etienne – Nice 2-1

Alle goals vielen in de eerste helft. Na twintig minuten trapte Frédéric Piquionne Saint-Etienne op voorsprong, twee minuten later verdubbelde Feindouno die score. Vlak voor de rust kon Rool wel nog de aansluitingstreffer optekenen, maar toen al was het te laat.

Monaco – Lorient 2-2

Yaya Touré trapte de Monegasken al na acht minuten op voorsprong, maar Lorient vocht terug en Namouchi maakte gelijk. In de tweede helft was het Ulrich Le Pen die na twee minuten de bezoekers op rozen bracht, maar weer twee minuten later maakte Menez gelijk.

PSG – Bordeaux 0-2

PSG blijft een grijze muis in de Franse eerste klasse. Wendel bezorgde de thuisploeg na een halfuur een eerste opdoffer. PSG wilde wel, maar kreeg diep in de tweede helft het deksel op de neus: Laslandes besliste de partij met nog drie minuten te spelen.

Rennes – Le Mans 1-1

Rennes – Le Mans begon erg traag, maar de eerste helft werd op de valreep nog opgevrolijkt door een treffer van Sessegnon: 0-1 voor Le Mans. Lang leek het erop dat Le Mans met de drie punten ging lopen, maar vlak voor tijd zorgde Marveaux toch nog voor de gelijkmaker.