Flames U19 ondergaan wet van de sterkste tegen Duitsland en zijn uitgeschakeld

De Flames U19 speelden op het EK in Schotland hun tweede groepswedstrijd. En daarmee is hun avontuur meteen geschreven in Schotland.

Na de nederlaag tegen Spanje (0-2) mocht absoluut niet verloren worden van Duitsland, anders was het verhaal over en sluiten voor de jonge Flames.

Het eerste halfuur hielden de Flames de boel ook tegen Duitsland - net als tegen Spanje - goed gesloten, al was het opnieuw kreunen en afzien bij momenten.

0 op 6

Na een heerlijke vrije trap van Anyomi werd het nog voor rust echter 0-2, nadat een corner niet goed wegraakte en Krumbiegel scoorde.

Na de pauze maakten Kössler en opnieuw Anyomi er nog voor het uur 0-4 van, waardoor alle verzet bij de jonge Flames gebroken was. Ebert maakte er nog 0-5 van tien minuten voor tijd. De Flames hebben nu net als Engeland 0 op 6 en spelen maandag voor de eer tegen elkaar.