Tessa Wullaert engageert zich voor jonge talenten: voetbalstage enkel voor meisjes

Tessa Wullaert engageert zich voor jonge talenten: voetbalstage enkel voor meisjes
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is niet enkel op, maar ook naast het veld een topper. De leading lady van het Belgische vrouwenvoetbal wil jonge meisjes motiveren om aan hun voetbalskills te werken. Daarom gaat ze hen nu zelf ook les geven.

Op 1, 2 en 3 juli geeft Wullaert training voor vzw All Round Soccer. De organisatie richt er zich op om damesvoetbal verder te promoten. Voor Wullaert is het de eerste keer dat ze zelf training gaat geven. Het hele gebeuren gaat door op de terreinen van Olsa Brakel en is enkel voor meisjes. Wegens groot succes werden er trouwens al extra trainingen ingelast.

"Het is een pilootoefening voor verdere projecten die we met Tessa gaan uitwerken", zegt organisator Tom Van Watermeulen. "Daar hebben we al een akkoord over. Tessa zet zich hier graag voor in."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb jij 1&2 juli nog niets gepland. Hou je van voetbal en wil je graag met Red Flame & 3x gouden schoen winnares Tessa Wullaert op het veld staan? Schrijf je dan snel in! LET OP! Aantal plaatsen is beperkt. #11onewomen #grlpwr | #adidas | #dream | #redflames | #mancity @wttessa

Een bericht gedeeld door 11 ONE women (@11one_women) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties