Geen winnaar in doelpuntenfestival tussen Genk en Aalst

In de play-offs van de Super League stond op vrijdagavond al een eerste duel op het programma. Dat werd een nagelbijter.

Zowel de KRC Genk Ladies als de vrouwen van Eendracht Aalst mikken op de zesde plek in de rangschikking en dus op de eindzege in play-off 2.

Het werd dan ook een pittig duel tussen beide teams in Limburg. Blave en Van Mingeroet (vanop de stip) hadden de bezoekers snel op een 0-2 voorsprong gebracht.

Gelijkmaker in minuut 98

Dat was ook meteen de ruststand. Na de koffie kwam Genk via Merkelbach en Vandersanden opnieuw in de wedstrijd, tien minuten voor tijd leek Van Mullem alsnog voor de drie punten te zorgen voor Aalst.

Na een blessurebehandeling voor keepster Baccarne, die zwaar geblesseerd raakte, kon Genk in minuut 98 alsnog een puntje redden via Van Den Steen. Zulte Waregem kan van het gelijkspel profiteren en mits winst tegen Woluwe alleen leider worden in play-off 2.