Wat deden de Flames in het buitenland op zondag? Wullaert maakt er twee, en verder ...

Het vrouwenvoetbal komt in heel Europa stilaan los. En dus komen er ook steeds meer Red Flames opnieuw in actie voor hun teams in het buitenland.

In Spanje speelde Jassina Blom (ingevallen op het uur) met Granadilla Tenerife een thuiswedstrijd tegen topclub Barcelona. Het werd een zware nederlaag: 0-6.

Tessa Wullaert was de heldin voor Belgenlegioen Fortuna Sittard op bezoek bij Feyenoord. Ze scoorde twee keer in de 0-4 overwinning. Teulings zorgde voor een assist.

Engeland & Italië

In Engeland wél voetbal in de FA Cup. Reading nam het op tegen Leicester City, met Justine Vanhaevermaet in de basis. Na 120 minuten was het 2-2, Vanhaevermaet scoorde haar strafschop en ging uiteindelijk door.

Yana Daniëls (58 minuten) verloor haar wedstrijd met Liverpool op bezoek bij Chelsea met 3-2 en is uitgeschakeld. Davina Philtjens (86 minuten) verloor met Sassuolo zwaar bij AS Roma: 5-0.