Hype rond Antwerp, FC Antonia wijkt (voorlopig) niet: "Kom zeker op tijd zaterdag!"

Hype rond Antwerp, FC Antonia wijkt (voorlopig) niet: "Kom zeker op tijd zaterdag!"
Foto: © SC

FC Antonia mag zich op zaterdag 11 juli om 19u opmaken voor een oefenwedstrijd tegen Antwerp. In totaal werden er 1470 tickets voorzien voor supporters van het stamnummer 1. Gezien de hype rond Antwerp lijkt dat echter veel te weinig. Wat nu, Antonia?

Marcel Wilmssen, voorzitter van FC Antonia, rekent alvast op een hoogdag voor de eersteprovincialer. "Het zal een vol huis zijn", vertelt hij een publiek geheim.

"Maar we kunnen natuurlijk niet meer mensen ontvangen dan dat de veiligheidsmensen toelaten", is hij duidelijk tegenover Voetbalkrant.com.

Spelen op Bosuil voorlopig niet aan de orde

Gezien de echte hype rond Antwerp - maar liefst 9200 fans daagden gisteren op tegen KV Mechelen - lijkt 1470 tickets echt heel weinig. Te weinig? Rochus Deurne moest zijn wedstrijd uiteindelijk verplaatsen naar Den Bosuil.

"Wij spelen al zeker 15 jaar een wedstrijd tegen Antwerp. Dat is een traditie. Wij kunnen voorlopig alleen maar de mensen aanraden op tijd te komen zaterdag. Spelen op de Bosuil is voorlopig nog niet aan de orde."

Deur op een kier ...

Maar Wilmssen houdt wel de deur op een kier: "We hebben enkele weken geleden een vergadering gehad met de burgemeester en de veiligheidsmensen. Toen was er nog niet echt sprake van de grote toeloop bij Antwerp zoals die er nu is."

"We gaan vandaag opnieuw even samen zitten met de mensen van de veiligheid om te proberen een oplossing te zoeken." Dan toch uitwijken naar de Bosuil, of komt er een andere (tussen)oplossing? (GR, AVL, DP)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties