Dave Peters stelt Beerschot-Wilrijk gerust: "Ze zullen bij de profclubs geraken"

Dave Peters stelt Beerschot-Wilrijk gerust: "Ze zullen bij de profclubs geraken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk heeft een heel ambitieus project op poten gezet. Een project dat hen naar 1ste klasse moet leiden. Enige probleem: op het einde van dit seizoen worden de acht profclubs bepaald die samen met de eersteklassers de elite gaan vormen. Voetbaldier en kenner Dave Peters stelt hen gerust.

Beerschot-Wilrijk gaat meestrijden voor de titel in derde B, dat stond al voor het seizoen in de sterren geschreven. Voor derde klasse haalden ze een waar sterrenensemble bij elkaar, maar gaat dat volstaan om bij die elite te geraken? Zowel trainer Urbain Spaenhoven als het bestuur sprak die zorg immers al uit.

Dave Peters, notoir voetbalkenner en volger van de Antwerpse ploegen, geeft hen alvast hoop. "Ploegen als Beerschot-Wilrijk en Club Luik... die geraken er bij, daar moet je niet aan twijfelen. We leven in een land van compromissen. Het is een evidentie als je het voetbalbeleid bekijkt", aldus Peters.

Ze duiken wel op bij de profclubs

"Een regel die vandaag geldt, is morgen misschien achterhaald. Ploegen als Beerschot-Wilrijk en Club Luik hebben een streepje voor, gewoon al door hun enorme aanhang. Dan wordt er geluisterd naar jou en je wensen. Ik ga een voorspelling doen: ze duiken wel op bij de profclubs, geloof me." (JW)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties