Waalse 'FC Nerds' gaan met 5-0 onderuit tegen ... Anderlecht Dames

Waalse 'FC Nerds' gaan met 5-0 onderuit tegen ... Anderlecht Dames
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kent u FC Nerds nog? Wel, aan de andere kant van de taalgrens is er een soortgelijk project aan de gang. Les héros du gazon was wekenlang te zien zijn op RTBF, met Leo Van Der Elst als roerganger. In 4e provinciale Namur doen ze het niet eens zo slecht, tegen vrouwenteams daarentegen ...

Yvoir B is het team dat de laatste maanden intensief wordt gevolgd, onder leiding van Leo Van Der Elst. De club had er een rampseizoen opzitten: 0 punten in vierde provinciale F in Namen, met bovendien een doelsaldo van -188.

Het einddoel van 'Les héros du gazon' was een galamatch tegen de dames van Anderlecht, de repetitie daarvan - tegen de B-ploeg van de Club Brugge Vrouwen - werd enkele maanden terug met 2-0 verloren.

Forfaitcijfers

En ook tegen de vrouwen van Anderlecht werd uiteindelijk verloren. En zwaar: de herfstkampioen bij de dames won op het veld van Charleroi met 5-0 van de mannen.

Lola Wajnblum maakte er eentje, Anaëlle Wiard en Noemie Gelders elk twee. Voldoende voor een erg zware 5-0 nederlaag. In 4e provinciale pakte het team ondertussen wel al een 12-tal punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties