Reactie Realistische Flames zetten stap richting geschiedenis: "Moesten dát doen, anders was puntje in Engeland niets waard"

Realistische Flames zetten stap richting geschiedenis: "Moesten dát doen, anders was puntje in Engeland niets waard"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zitten opnieuw een stapje dichter bij het EK. In Estland en in Servië doen wat ze moeten doen en de koffers kunnen gepakt worden. "En dat zou een geweldige extra ervaring zijn."

"Het was vandaag vooral belangrijk dat we snel op voorsprong konden komen, want we moesten toch wat de ruimte zoeken", besefte Flame van de dag Laura Deloose.

"Als we het EK zouden halen volgend jaar, dan zou dat een enorme extra ervaring zijn. Maar we zijn er nog niet: we hebben nog drie matchen voor de boeg", aldus de rechtsachter van Anderlecht en de Belgian Red Flames.

Mochten ze toch niet onderschatten -

"We mochten de Esten niet onderschatten vandaag", gaf ook Jana Coryn aan. "6-0 is een mooie overwinning, maar het is maar een stap in ons groot project. We moeten ook in Estland er staan in juni."

"Ze verdedigden vrij goed, dus moesten we de ruimtes vinden. Dat is gelukkig snel gelukt, anders kon het nog een moeilijke wedstrijd worden. Zelfs na ons puntje in Engeland wisten we dat vandaag belangrijk was, anders was dat punt in Engeland een maat voor niets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties