Na de bekerfinale, opnieuw Anderlecht - Lierse: "Ik wil drie prijzen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Westerlo
| 0 reacties

De beker van België bij de vrouwen is een prooi voor Lierse geworden. In de finale werd Anderlecht geklopt met 2-1. Jana Coryn scoorde beide doelpunten voor Lierse. Ze vlamt van ambitie, ook naar de rest van het seizoen toe.

"Er volgen nu voor ons nog vijf finales op weg naar het kampioenschap. We zijn blij dat we de Beker van België hebben gewonnen, maar daar hoeft het niet te stoppen", steekt Coryn de ambities niet onder stoelen of banken.

"Ik wil drie prijzen dit seizoen. De Beker is alvast binnen, maar ook het kampioenschap en de topschutterstitel mag er wat mij betreft nog bij. Maar liever de titel dan topschutter worden natuurlijk. We moeten nuchter blijven en met de voetjes op de grond staan."

Ze zullen zeker revanche willen nemen -

Temeer ze met Anderlecht een gemotiveerde tegenstander zullen ontmoeten: "Ze zullen zeker revanche willen nemen na de nederlaag in de bekerfinale. Het zal een volledig andere wedstrijd worden, we moeten focussen op ons collectief."

Daar ligt namelijk de kracht van dit Lierse: "Zeker, als we collectief spelen en ons allemaal samen laten zien, dan kunnen we ook in Anderlecht winnen. Al zal het niet makkelijk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties