Diverse clubs haken af voor Super League

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

De vrouwen van Zulte Waregem besloten eerder al om geen licentie aan te vragen voor de Super League. En dus kan de licentiestrijd openbreken. Al is er allerminst veel interesse.

Veel teams hebben wel degelijk de ambitie en de plannen om ooit naar de Super League te gaan, maar op dit moment is dat misschien nog niet opportuun. "Beter een jaartje wachten dan domme dingen doen", klonk het bij Zulte Waregem.

En die mening wordt door diverse andere teams gedeeld. Een team uit eerste nationale dat een licentie zou aanvragen maakt meteen kans op barragewedstrijden tegen het nummer 8 uit de Super League.

Weinig interesse

Zulte Waregem en Saint-Ghislain hebben aan onze redactie al formeel bevestigd geen licentie te zullen aanvragen, maar ook de meeste ploegen tussen het nummer 2 en 9 in de stand hebben informeel al uitgesproken nog geen interesse te hebben in de Super League.

En zo lijkt het seizoen 2016-2017 meer van hetzelfde te gaan bieden, op voorwaarde dat de acht ploegen uit de Super League wél hun licentie behalen.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws