U of ik Rode Duivel? "Wat mij betreft kan iedereen een kans krijgen"

U of ik Rode Duivel? "Wat mij betreft kan iedereen een kans krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het selectiebeleid van Roberto Martinez zal er eentje worden van de openheid. Ook al is de selectie van de Rode Duivels bijzonder getalenteerd, toch is er veel mogelijk.

Martinez kwam met een doel naar Gent: "Ik wilde hier wat spelers komen bekijken. Er zitten veel jonge gasten bij, ook mensen die al bij de nationale ploeg hebben gezeten. Analyseren heb ik nog niet gedaan, dat weet je nog niet na 45 minuten. Maar ik zie hier wel talentvolle mensen en ik wil de Belgische competitie leren kennen."

Martinez: "Willen het hele land achter ons laten staan"

"We hebben een heel goede nationale ploeg", ging de nieuwbakken bondscoach verder bij PlaySports. "Met heel veel talent, ik ken er veel vanuit de Premier League natuurlijk. We willen het hele land achter ons laten staan en dus wil ik iedereen leren kennen om de best mogelijke spelers op te stellen."

Toch laat hij ruimte voor nieuwkomers: "Ik ben open van geest. Ik wil spelers die willen strijden voor hun land en ik wil gerust nieuwe mensen een kans geven. Wat mij betreft is dit voor iedereen een verse start. Het gaat over vorm en wil op dit moment, maar ik wil iedereen leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties