Laura De Neve verwacht moeilijkheden voor Gent in Charleroi

Laura De Neve verwacht moeilijkheden voor Gent in Charleroi
Foto: © Louis Evrard

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de derde speeldag kozen we voor een speelster van Anderlecht: Laura De Neve. De middenveldster - ook van de Red Flames - is klaar voor het nieuwe seizoen met paars-wit, maar blikte ook even vooruit op de matchen in de Jupiler Pro League.

Voor Genk, Anderlecht en Club Brugge verwacht ze niet al te veel problemen op speeldag 3, maar aan de Gaverbeek ziet ze een gelijkspelletje tussen Zulte Waregem en Standard. Charleroi zou dan weer leider blijven, want Gent zal gaan verliezen bij het zwarte beest.

De prono van Laura De Neve

Speeldag 3Laura De Neve
STVV - Anderlecht2
Charleroi - Gent1
Mechelen - Kortrijk X
Westerlo - EupenX
Genk - Waasland-Beveren1
Zulte Waregem - StandardX
Club Brugge - Lokeren1
KV Oostende - Moeskroen1

Op speeldag 1 haalde Elien Van Wynendaele 4 op 8, op speeldag 2 . Zij zijn dan ook onze eerste leiders in het klassement, maar misschien niet voor lang uiteraard.

Doe jij beter dan Laura De Neve? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties