Ons team van speeldag 24 in de Super League: OHL hofleverancier, ook Heist, Genk en Standard genomineerd

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Ons team van speeldag 24 in de Super League: OHL hofleverancier, ook Heist, Genk en Standard genomineerd
Foto: AVL

Speeldag 24 in de Super League is al even voorbij, speeldag 25 komt er alweer snel aan. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Tienen gaf voor deze speeldag forfait tegen Anderlecht, waardoor er uiteindelijk maar twee wedstrijden zijn waaruit we konden kiezen. Dat maakte de keuzes natuurlijk allerminst simpeler.

Doelvrouw:

In doel posteerden we deze week Marinucci van Standard. Zij moest na een kwartier in doel staan door de rode kaart voor Lichtfus. Haar team ging dan wel met 3-2 onderuit bij OH Leuven, maar meermaals redde ze wel nog de meubelen voor de Rouchettes.

Verdedigsters:

OH Leuven toonde van achteruit opnieuw een zekere indruk. Met Wijns én De Schrijver posteren we dan ook twee van hen gewoon achterin ons team. De Rouchettes maakten een erg onzekere indruk, Febe Nulens van Genk krijgt uiteindelijk een nominatie omdat ze de nul heeft weten te houden.

Middenveld

Het middenveld dan, waar Sarah Wijnants de enige van Standard was die écht op topniveau acteerde. Davinia Vanmechelen moest het dan weer vooral van haar eerste helft hebben. Britt Vanhamel speelde hoger dan normaal op het veld en deed het erg prima. Heiremans en Mermans deden het ook voortreffelijk.

Aanvalsters

Dat OH Leuven met 3-2 wist te stunten tegen Standard heeft het ook te danken aan de niet-aflatende energie voorin. Celien Guns werkte heel erg hard en scoorde, Bey-Temsamani zorgde voor de beslissing in een erg snedige invalbeurt.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws