Gent Ladies hebben nieuwe coach

Redactie
| 0 reacties
Gent Ladies hebben nieuwe coach
Foto: © Louis Evrard

Afgelopen weekend stonden ze nog oog in oog met elkaar, maar ondertussen is er een nieuwe overeenkomst gevonden tussen beiden. Dennis Moerman keert terug naar de Gent Ladies.

In de Beker van België gingen de Gent Ladies met 0-3 winnen bij Zulte Waregem, dat verrassend de halve finales in de Beker had gehaald. Coach Dennis Moerman en Essevee hadden er een mooi jaar opzitten, maar toch besloten ze uit elkaar te gaan na dit seizoen.

Aan Gentse zijde vertrekt na dit seizoen Hammady Diallo dan weer als T2 bij de Buffalo's vanwege werkverplichtingen. En dus waren de Ladies op zoek naar een nieuwe coach om Dave Mattheus bij te staan.

Die hebben ze nu gevonden met Moerman, die ook nog een verleden heeft bij Gent. "De Club kende Dennis van zijn voetbalintellect en zijn strategisch en tactisch inzicht", klinkt het op de webstek van wit-blauw.

"De Club zag de metamorfose die Zulte Waregem het laatste jaar ondergaan heeft en zag daarin de hand van Dennis Moerman. De Club wil met deze snelle opvolging aangeven dat ze verder wil investeren in kwaliteit en de Club verder wil uitbouwen tot een middenmoter op Europese schaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties