Reactie Herbeleef de zege van Anderlecht tegen Gent: "Ze had me gezegd 'geen cadeautjes' te geven" en "Ontlading enorm"

Herbeleef de zege van Anderlecht tegen Gent: "Ze had me gezegd 'geen cadeautjes' te geven" en "Ontlading enorm"
Foto: © Louis Evrard

Anderlecht heeft op vrijdagavond de maat genomen van Gent in de Super League. En dus blijft paars-wit voorlopig leider. De overwinning van de Brusselaars in woord én beeld.

De 1-0 kwam er na een strafschop van Jaques tegenover Evrard. "We kennen elkaar goed. Ze had me tijdens de week nog een berichtje gestuurd om me een gelukkige verjaardag te wensen ... en te zeggen dat er vrijdag geen cadeautjes zouden volgen. Dan is het wel speciaal om zo'n elfmeter te trappen, maar dan moet je met lef trappen."

Tien minuten voor tijd maakte Ella Van Kerkhoven er - eindelijk - 2-0 van. "Ik had al het idee dat het niet meer zou lukken, na mijn twee schoten op de lat. Maar ik kreeg hem goed meegetikt van Tine De Caigny en kon zo toch nog scoren. De ontlading was enorm, want het is echt wel leuk om op zo'n manier te scoren."

Met dank aan Louis en Christophe Evrard van RSCA kunnen we u ook enkele beelden (zowel foto's als video) delen om zelf ook een impressie te hebben van de wedstrijd van vrijdagavond. De komende dagen houden we de vinger aan de pols met nog meer reacties, dus blijf ons zeker lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties